Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, yksiö, 28 m2, vapautuu pian!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kallion Helmi, 27. Maaliskuuta 2022.:

Tarjolla vuokralle Helsingissä, Kalliossa, rauhallinen yksiö puistonäkymin Torkkelinmäelle, 7. krs (hissi). Erittäin valoisa asunto, Helsinginkatu 10. Vapautuu pian sop. muk!

Vuokrapyyntö olisi 650,00 EUR/kk ja takuuvuokrana 2 kk:n vuokraa vastaava summa.

1 h + avok + et + kph, pinta-ala on 28 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiössä on uusitut kaapistot, liesi, uuni ja jääkaappi-pakastin. Pohjaratkaisu on avara, valoisa ja käytännöllinen. Ikkunoista on kaunis näkymä Torkkelinmäelle etelään!

Talossa on saunaosasto, nykyaikainen talopesula, pyykinkuivaustilat ja pyörävarasto. Kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on hyvin tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on loistava Kallion ytimessä kaikkien palveluiden lähellä ja liikenneyhteydet ovat erittäin hyvät eri puolille kaupunkia (metro, raitiovaunut ja bussit,)! Tervetuloa tutustumaan!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.