Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsingin Alppilassa valoisa, hyväkuntoinen 2h+k+p+rp


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tiina, 05. Huhtikuuta 2022.:

Vanhan pumpputehtaan miljöössä, vuonna 2001 rakennetussa yläkerroksessa tarjolla erittäin hyvässä kunnossa oleva 54,5m2 kokoinen kaksio. Rauhallinen asunto sijaitsee hissitalon 5. kerroksessa.

Avara olohuone, jossa suuret ikkunat sisäpihalle sekä ranskalainen parveke. Moderni, hyvin varusteltu keittiö uusittu v. 2013. Keittiön yhteydessä on ulkoneva parveke. Tilavassa, v. 2019 uusitussa kylpyhuoneessa on liitäntä pesukoneelle. Eteisessä ja makuuhuoneessa on runsaasti kaappitilaa. Asunnossa on parkettilattiat ja osa seinistä on tapetoitu.

Asunto on erittäin keskeisellä sijainnilla ja kulkuyhteydet eri suuntiin ovat erinomaiset (mm. useampi raitiovaunu- ja bussilinja). Taloyhtiö on erityisen hyvin hoidettu ja sillä on suuri, viihtyisä piha sekä usea sauna. Vierestä löytyy kattavat palvelut, usea ravintola ja huvipuistokin.

Vuokra 1200€/kk ja Vesimaksu 24 €/hlö/kk. Vuokravakuus 1800€.

Asunto vapautuu viimeistään 1.5.2022. Vuokralaisten luottotiedot tarkastetaan.

Tiedustelut: asunto.pumpputehdas@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.