Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Katajanokka, Jugend talon ylin kerros, 3 h + k + kph + sauna


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Katajanokan Kaiku, 21. Huhtikuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Katajanokalla, ylimmän kerroksen upea, valoisa ja saunallinen edustushuoneisto vanhassa Jugend-talossa, Luotsikatu 11.

3 h + avara keittiö + et + kph saunalla, pinta-ala on noin 109 m2 (ei tarkistusmitattu). Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on erittäin siisti ja remontoitu jokunen vuosi sitten. Läpitalon erittäin valoisa huoneisto rauhallisessa talossa!

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja edustava. Ikkunoista on viihtyisä näkymä Luotsikadulle ja puistoon!

Vuokrapyyntö on neuvoteltavissa ja noin 2.000,00 EUR/kk sop. muk. Vuokravakuus tilisiirtona 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa. Asunto vapautuu tarvittaessa piankin sopimuksen mukaan.

Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustila, kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.

Asunnon sijainti on erittäin rauhallinen, mutta kuitenkin aivan Helsingin keskustassa ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, metro yms.)!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.