Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Lahti; Kivimaalta parvekkeellinen 2. kerroksen kaksio, heti vapaa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Ari Kapanen, 27. Huhtikuuta 2022.:

Parvekkeellinen kaksio tarjolla Lahden Kivimaassa, Lepolankatu 11:sta.

Kuvia löydät täältä: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/lahti/16814592

Tämä 38 m2:n asunto sijaitsee vehreällä puistoalueella ja on lyhyen kävelymatkan päässä Lahden keskustasta sekä Vesijärven rannasta. Asunnon makuuhuone tapetoitu, ja olohuone maalattu. Erillinen keittiö. Kylpyhuone laatoitettu 2016. Oma parveke. Asunto sijaitsee 2. kerroksessa. Seinäpinnoissa tasoitettavaa ruuvin jälkien jäljiltä, joten vuokraan asunnon henkilölle, joka osaa em. pintatyöt tehdä. Kylpyhuoneesta löytyy paikka myös pesukoneelle. Taloyhtiössä on putkiremontti tehty. Taloyhtiöstä alakerrasta löytyy kiva sauna, pyykkitupa ja kuivaushuone. Asunnon vuokra 515 eur.

Asunto on heti vapaa !

Vuokraan asunnon luotettavalle vuokralaiselle. Takuuvuokra vähintään 1 kk vuokraa vastaava rahavakuus. Takuuvuokraan liittyvät järjestelyt kuitenkin kaikilta osin sovittavissa.

Jos Sinulla on luottohäiriömerkintä tai vastaava, mutta hoidat tuosta huolimatta ajallaan, niin laita viestiä. Mietitään yhdessä, miten vuokratakuuasia hoidetaan. Vuokraan siis asunnon myös luottotiedot menettäneelle.

Vuokraan asunnon myös lemmikkien omistajille.

Mikäli kiinnostukseksi heräsi, ota yhteys sähköpostitse: asunnot.kapanen (#) gmail.com tai laita viestiä 040-5482 192 / Ari Kapanen.

Asuntoa pääset katsomaan myöhemminkin laittamalla viestiä minulle tai soittamalla !


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.