Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kamppi, 1 h + k + et + kph + parvi = 28 m2, vapaa 1.6.22


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Matti, 27. Toukokuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Kampissa, lukitun sisäpihan rauhallinen ja valoisa, remontoitu yksiö, 2. krs. Eerikinkatu 23.

Vuokra on 800 EUR/kk ja vuokravakuutena 2-3 kk:n vuokraa vastaava summa tilisiirtona sop. muk.

1 h + k + et + kph, pinta-ala on 28 m2 (ei tarkistusmitattu). Vuokraan sisältyy liesi, uuni ja jääkaappi-pakastinlokerolla. Huoneisto on erittäin siisti ja siinä on täysmittainen parvi kahdelle (leveys 160 cm). Huoneisto voidaan vuokrata myös osittain kalustettuna ja vuokralaiselle voidaan toimittaa pyykinpesukone!

Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Ikkunoista on viihtyisä näkymä itään sisäpihalle, joka on lukittu ulkopuolisilta!

Talossa on pyörävarasto, vinttikomero, sisäpiha, autopaikkoja ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on hyvin tarjolla talon lähistöllä.

Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.

Asunnon sijainti on loistava Helsingin keskustan ja tuntumassa ja liikenneyhteydet ovat toimivat (metro, junat, bussit ja raitiovaunut) eri puolille kaupunkia! Tervetuloa tutustumaan!

Yhteydenotot: helsinki.apartments@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.