Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Katajanokka, 2 h + k + et + kph = 66 m2, vapaa 08/22-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Matti, 30. Kesäkuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Katajanokalla, 3. kerroksen upea, valoisa ja kaksio vanhassa Jugend-talossa, Luotsikatu 18. Ikkunoista on viihtyisä näkymä puistoon itään ja Suomenlinnan selälle!
2 h + avara keittiö + et + kph, pinta-ala on noin 66 m2 (ei tarkastusmitattu). Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on erittäin siisti, valoisa ja se on remontoitu jokunen vuosi sitten. Talo on erittäin rauhallinen.
Pohjaratkaisu on avara, arvokas ja Jugend-tyyliä edustava. Asunto vapautuu elokuussa 2022 sopimuksen mukaan ja viimeistään 31.8.2022.
Talossa on pyörävarasto, tuuletusparvekkeet, sauna ja kellarikomero. Kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin antama selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin rauhallinen, mutta kuitenkin aivan Helsingin keskustassa ja liikenneyhteydet ovat loistavat (raitiovaunut, bussit, metro yms.)! Tervetuloa tutustumaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.