Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio 1 h + avok + kph + et + parvi = 29 m2


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kallio, Helsinginkatu, 03. Heinäkuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, 2. kerroksen viihtyisä ja valoisa lukitun sisäpihan yksiö hyvinhoidetussa talossa, Helsinginkatu 9. Ikkunoista on viihtyisä näkymä pohjoiseen rauhalliselle sisäpihalle!
1 h + avokeittiö + et + kph ja parvi, jonka olla tilava vaatehuone, pinta-ala on noin 29 m2 (ei tarkastusmitattu). Pesukoneelle löytyy liitäntä ja pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on siisti, valoisa ja se on remontoitu jokunen vuosi sitten. Talo on erittäin rauhallinen.
Pohjaratkaisu on avara, toimiva ja tehokas. Asunto vapautuu elokuussa 2022 sopimuksen mukaan.
Talossa on pyörävarasto, pyykinkuivaustilat, tuuletusparvekkeet ja vinttikomero. Talon omia parkkipaikkoja on tarjolla lukitulla sisäpihalla ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin tai omatieto.fi-sivuston antama selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia (raitiovaunut, bussit, junat ja metro)! Tervetuloa tutustumaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.