Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Espoo, Henttaa. Vapaa huone yhteisöstä 1.9. alkaen.


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Matias, 08. Heinäkuuta 2022.:

Henttaan Sydän -yhteisöstä on vapautumassa huone 1.9, tai joustavasti sopimuksen mukaan. Etsimme uudeksi asukkaaksi lapsirakasta aikuista, ja myös leikkikaveri 6-vuotiaalle lapselle olisi tervetullut!

Kotimme on avara ja valoisa omakotitalo, joka sijaitsee lähellä Espoon keskuspuiston metsiä ja lenkkeilymaastoja. Yhteisömme jäsenet ovat kiinnostuneita maanläheisestä henkisyydestä, ihmisenä kasvamisesta sekä vuorovaikutustaitojen ja itsetuntemuksen kehittämisestä. Elämäntyylimme on enimmäkseen aika rauhallista, ja meistä on mukavaa jakaa arkea yhdessä esimerkiksi ruokapöydän ääressä tai lasten leikkien lomassa. Pidämme yhteiset tilat siisteinä, kunnioitamme toisten yörauhaa ja käytäntöihimme kuuluu vähäpäihteisyys.

Yhteisössämme asuu tällä hetkellä kuusi 26-42-vuotiasta aikuista ja yksi 6-vuotias lapsi. Toisen yhteisön lapsiasukkaan muutettua pois olisi erityisen kiva löytää esimerkiksi n. 4-8-vuotias leikkikaveri täällä asuvalle lapselle. Huomioimme kuitenkin kaikenlaiset hakijat, tärkeää olisi että uusi asukas on mukava ja lapsirakas ihminen, jolla olisi joustava ja rento suhtautuminen yhteisöelämään.

Vapautuva huone on kooltaan n. 12 m2 ja sijaitsee talon 3. kerroksessa. Oman huoneen lisäksi käytössä on yhteisinä tiloina iso olohuone, toimiva keittiö, sauna ja kylpyamme, wc ja suihku joka kerroksessa, kodinhoitohuone, varastotilaa ja oma piha. Kotimme sijaitsee AB-vyöhykkeellä, läheltä kotia kulkee bussi Matinkylään ja Suurpellosta on hyvät yhteydet mm. Espoon keskukseen, Leppävaaraan, Niittykumpuun ja Tapiolaan. Meillä on myös auto osittain yhteisessä käytössä.

Huoneen vuokra on 491 €/kk ja muut kulut keskimäärin 60-80 €/kk (takuuvuokra 2 kk). Valitettavasti meille ei voi ottaa lemmikkieläimiä.

Ole rohkeasti yhteydessä, jos kiinnostuit yhteisöstämme!

Yhteydenotot: henttaansydan@gmail.com

Henttaan Sydämen asukkaat

Ps. Voit lukea meistä myös tästä Maailman Kuvalehden haastattelusta, noin puolivälistä alkaen:

https://maailmankuvalehti.fi/2019/5/pitkat/ydinperheen-haastajat-yha-useampi-valitsee-itsensa-nakoisen-perheen/?fbclid=IwAR3JlO9eLsystNj_m-1gJGBaJaHuGZmutOiXd5-WPonT8PejMKiGrhU0Fbc


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.