Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 1 h + avok + et + kph = 26 m2, vapaa 08/22


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Helsinki, Sörnäinen, 14. Heinäkuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, 3. kerroksen viihtyisä ja valoisa lukitun sisäpihan yksiö hyvinhoidetussa talossa, Helsinginkatu 9. Ikkunoista on viihtyisä näkymä pohjoiseen vehreälle sisäpihalle!
1 h + avokeittiö + et ja kph. Pinta-ala on noin 26 m2 (ei tarkastusmitattu). Lämminhenkinen korkkilattia koristaa koko asuntoa ja pyykinpesukoneelle löytyy liitäntä. Pesukone voidaan myös järjestää vuokralaiselle. Huoneisto on siisti ja se on remontoitu jokunen vuosi sitten. Talo on erittäin rauhallinen.
Pohjaratkaisu on toimiva ja tehokas. Säilytystilaa on runsaasti. Asunto vapautuu elokuussa 2022 sopimuksen mukaan, ehkä jo 1.8.2022.
Talossa on saunaosasto, pyörävarasto, pyykinkuivaustilat, tuuletusparvekkeet ja vinttikomero. Talon omia parkkipaikkoja on tarjolla lukitulla sisäpihalla ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin tai omatieto.fi-sivuston antama selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia (raitiovaunut, bussit, junat ja metro)! Tervetuloa tutustumaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.