Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Hervanta hyväkuntoinen 3h+k+p 77 m2 830 €/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maija, 16. Heinäkuuta 2022.:

Vuokralle tarjotaan hyvässä kunnossa oleva 3h+h+kph+p 77 m2 hyvin hoidetun taloyhtiön toiseksi ylimmästä neljännestä kerroksesta. Asunto on pintaremontoitu ja taloyhtiön ikkunat ja parvekeovet vaihdettu keväällä 2013. Kaikissa huoneissa on laminaatti, keittiössä hyväkuntoiset keittiökaapit, jääkaappi-pakastin ja huuva. Pesuhuone uusittiin kokonaisuudessaan putkiremontissa vuonna 2022.

Asunto on pohjaratkaisultaan onnistunut, kaikki tilat reilun kokoisia, ikkunat kahdelle puolelle taloa ja parveke lasitettu. Asunto soveltuu pohjaratkaisultaan sekä perheelle että kimppakämpäksi kahdelle tai kolmelle henkilölle, koska kaikkiin huoneisiin on käynti eteisaulasta. Pesuhuoneessa on tila pesukoneelle.

Etelä-Hervannan koulu on taloa vastapäätä ja Hervannan palvelut ja Tampereen yliopiston Hervannan kampus alle kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Taloyhtiössä on hissi, sauna, pesutupa ja tavanomaiset säilytystilat. Ympäristö on rauhallinen, ja talon sisäpihalla on havumetsää ja leikkipaikka. Tämä osaketalo on rauhallisempi vaihtoehto kuin vuokrataloyhtiöiden kerrostalot.

Vuokra 830 €/kk, vesimaksuennakko 24 €/hlö/kk ja tasaus taloyhtiön veloituksen mukaan, taloyhtiön laajakaista ja kaapelitelevisio 5,50 €/kk, vuokravakuus 2 kk.

Asunto vapautuu viimeistään 1.9.2022 ja mahdollisesti aikaisemmin. Aluksi solmitaan vuokrasopimus 31.8.2023 saakka, jota voidaan jatkaa vuokralaisen ja vuokranantajan yhteisellä sopimuksella.

Ei lemmikkejä eikä tupakointia asunnossa. Kotivakuutus vaaditaan. Luottotiedot tarkistetaan, ja puhtaat luottotiedot ovat edellytys vuokrasopimukselle.

Valokuvat: http://www.asunnonvuokraus.com/ilmoitus/26253

Sähköraitti 6. Tiedustelut ja esittelyt 0400-834 400 ja 050-579 3050. Tervetuloa!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.