Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Torkkelinmäki, 1 h + avok + alkovi + kph + et = 28 m2, vapaa 01.09.2022


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Helsinki Torkkelinmäki, 18. Heinäkuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, Torkkelinmäen kupeessa 4. kerroksen viihtyisä ja valoisa yksiö hyvinhoidetussa talossa, Pengerkatu 7. Ikkunoista on viihtyisä näkymä länteen Torkkelinmäelle päin!
1 h + avokeittiö + alkovi, kph ja et. Pinta-ala on noin 28 m2 (ei tarkastusmitattu). Lämminhenkinen uusittu puulattia koristaa koko asuntoa ja pyykinpesukonetta ei tarvita, sillä talosta löytyyelle löytyy erittäin toimiva talopesula. Huoneisto on siisti ja se on remontoitu jokunen vuosi sitten. Talo on erittäin rauhallinen.
Pohjaratkaisu on toimiva ja tehokas. Säilytystilaa on runsaasti. Asunto vapautuu elokuussa 2022 sopimuksen mukaan, viimeistään 31.8.2022.
Talossa on saunaosasto, pyörävarasto, pyykinkuivaustilat, tuuletusparvekkeet ja kellarikomero. Helsingin kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin tai omatieto.fi-sivuston antama selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia (raitiovaunut, bussit, junat ja metro)! Tervetuloa tutustumaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.