Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

ESPOO v. 2022 valmistunut 1h 29,5m2 Esponlahti 730 e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jenni K, 08. Elokuuta 2022.:

Tarjotaan vuokralle laadukkaasti varusteltu viihtyisä YKSIÖ 29,5m2 + ranskalainen parveke, 2022 vuoden tammikuussa valmistuneesta taloyhtiöstä. Meri, marketti ja tuleva metro kävelymatkan päässä asunnolta. Asunto vapaa 1.9.2022 alkaen.

Toistaiseksi voimassa oleva vuokrasopimus, jossa vakuus 2kk vuokraa vastaava summa. Vuokra 730e + vesimaksu 20e. Ensimmäinen mahdollinen irtisanomisajankohta 12kk vuokrasuhteen aloituksesta. Vuokralainen tekee itse sähkösopimuksen ja sitoutuu ottamaan laajan kotivakuutuksen.

Tupakointi on kielletty huoneistoissa, parvekkeilla, terasseilla ja yleisissä tiloissa. Lemmikit eivät ole sallittuja.

Asunto Oy Epoletti sijaitsee korkealla kalliotontilla vehreän alueen sylissä, Espoonlahden kainalossa. Viereinen Laivatorinkallio on kulmakunnan korkein kohta ja juuri sopiva paikka pienelle metsäretkelle tai hengähdystauolle. Merenranta on kävelymatkan päässä ja läheiset viheralueet, puistot ja leikkipuistot tuovat luonnon lähelle modernia kotiympäristöä.

Espoonlahden alue on kokemassa muodonmuutosta moderniksi kaupunkielämän keskukseksi. Pian jatkoa saava Länsimetro helpottaa liikkumista, sillä sen sisäänkäynti tulee vain 150 metrin päähän kotiovesta. Omalla autolla liikkuja taas hurauttaa Länsiväylälle hetkessä.
Uusi, hulppea kauppakeskus Lippulaiva on valmistunut ihan Epoletin viereen.

Liikuntamahdollisuudet näillä kulmilla ovat ainutlaatuisen loistavat, läheltä löytyvät muun muassa venesatama, kuntoportaat, uimahalli, urheilukenttä, jäähalli, Peuramaan golf sekä paljon, paljon muuta.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.