Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE Keskusta, tarjotaan vuokralle huone kimppakämpästä 1.9. alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Riku, 21. Elokuuta 2022.:

Vuokralle tarjotaan 1.9. alkaen huone neljän hengen kimppakämpässä Tampereen keskustassa, Hämeenkadun ja Hämeenpuiston risteyksessä. Huone on kalustamaton, sen pinta-ala on n. 8,5 m2 ja se sisältää runsaasti säilytystilaa eli kolme kiinteää vaatekomeroa.

Huoneen vuokra on 335€/kk, mikä sisältää vesimaksun (25€/kk/hlö). Lisäksi huoneistossa on laajakaista, josta maksamme 10€/kk/hlö ja sähkölaskun jaamme tasapuolisesti neljään osaan.

Tällä hetkellä huoneistossa asuu siis kolme henkeä eli yksi nainen ja kaksi miestä, jotka kaikki ovat iältään siinä neljänkympin hujakoilla. Lisäksi kämpässä majailee yksi kollikissa (Sakke), joka on erittäin ihmisrakas, mutta ei tule toimeen muiden eläinten kanssa - siksi huoneistoon ei ikävä kyllä voida ottaa lisää lemmikkejä.

Huoneisto on ulkonäöltään melko vintage-henkinen (mm. tapetit ja keittiökalusteet ovat alkuperäisiä), mutta esim. jääkaappipakastin ja liesi ovat juuri uusittuja.

Me asukkaat valikoimme tulevan vuokralaisen, joka kuitenkin tekee oman erillisen vuokrasopimuksen suoraan vuokranantajan kanssa. Vuokravakuus on neuvoteltavissa, mutta oletettavasti vakuutena on korkeintaan yhden kuukauden vuokra.

Ota siis yhteyttä, mikäli haluat tulla tutustumaan huoneeseen tarkemmin!

T. Riku


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.