Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU 2h+kk, keskustaan ja korkeakouluille 2-3 km


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tuula, 26. Elokuuta 2022.:

Valoisa ja rauhallinen koti korkealla Luolavuori-Vasaramäki -rajalla Kivikartiontiellä 50-luvun talossa, puistoalueen puoleisessa päädyssä 8/8 krs. Hyvät ulkoilumahdollisuudet ja palvelut lähellä.
Vuokrataan toistaiseksi ja vähintään vuodeksi. Kylpyhuoneessa pesukoneliitäntä, taloyhtiössä kiinteistölaajakaista (perusnopeus sisältyy vuokraan), pesutupa, mankeli, sauna, urheiluvälinevarasto ja vinttikomero. Talo on rakennettu v. 1958.
Vuokra 630€/kk, sähköennakko on 20 €/kk ja vesiennakko 20€/hlö/kk ja vuoden lopussa/vuokrasuhteen päättyessä maksuja joko palautetaan tai peritään lisää kulutuksen perusteella. Vuokravakuus 1260€. Luottotiedot tarkistetaan.
Asunto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Keskustaan matkaa n. 2 km ja Yliopistolle n. 3 km. Kadun varrella autopaikkoja.
tuula,rankonen@gmail.com, 050-3558 123


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.