Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KALUSTETTU ASUNTO HELSINGISSÄ


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kristiina, 03. Syyskuuta 2022.:

Tarjoan vuokralle Helsingin Malminkartanossa sijaitsevaa 48 neliön asuntoa ajalle 20.11 tai joulukuun alusta 2022 toukokuun loppuun 2023 tai mahdollisesti pitemmäksikin ajaksi. Asunto vuokrataan vain kalustettuna. Asunnossa on astianpesukone sekä pyykkikone.

Asunnosta juna-asemalle on 4-5min kävely, josta Helsingin keskustaan 14 minuuttia junalla, lentokentälle 25 min tarvittaessa. Siitä pääsee bussilla myös Helsingin keskustaan, Espooseen ja Vantaalle. Myös yöbussilla pääsee kotiin.

Asunto on täysin kalustettu ja tosi viihtyisä. Asunnossa on iso makuuhuone, olohuone, jossa keittiö samassa tilassa. Keittiössä on kyllä sen verran tilaa, että siellä on pöytä ja tuolit.

Olohuoneen ja keittiön väliin minulla on yht.4 metriä ja yli 180cm kokoiset akaasia-sermit, jolla saa olohuoneesta tarvittaessa yksityisen tilan.

Muuttaa voi marraskuun puolivälin jälkeen. Taloyhtiö on pieni, siihen kuuluu 3 taloa ja kussakin talossa on vain 10 asuntoa. Iso Myyrmannin ostari on noin 15min kävelymatkan päässä tai bussilla.

Asunto sijaitsee maatasossa ja siinä on oma pieni patio. Ympäristö on tosi vehreä ja siellä on paljon kivoja lenkkireittejä. Lemmikit ovat tervetulleita. Koirapuisto tien toisella puolen.

Vuokra on 900e/kk yhden kuukauden takuuvuokralla. Vuokra sisältää Wi-Fi ja veden. Sähköstä voimme keskustella tarvittaessa.

Jos kiinnostuit, niin meilaa. Lähetän mielelläni kuvia, kun laitat sähköpostiosoitteen.

Ystävällisesti,

Kristiina


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.