Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KIRKKONUMMI: Paritalo 4h oma piha, hyvät kulkuyhteydet, palvelut ja metsäluonto


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 29. Syyskuuta 2022.:

Vuokrataan kiva ja siisti paritalon puolikas omalla isolla pihalla. Oma piha jatkuu metsään, jossa retkeilymaastoja useita kymmeniä kilometrejä.

Asunto lämpiää varaavalla takalla (polttopuilla) sekä lattialämmitys on sähköllä, kuin myös kovalla pakkasella sähköpatterit. Varaavan takan kun laitat kerran päivässä tulille, niin lämmityskustannuksia pienennät merkittävästi (naapurini mm. hoitaa oman asuntonsa lämmityksen pääsääntöisesti tällä varaavalla takalla).

Tämä paritalo-kohde on poikkeuksellinen, sillä se sijaitsee juna-aseman lähellä ja muutenkin loistavien kulkuyhteyksien ja palveluiden äärellä, mutta keskellä metsäistä aluetta. Taloyhtiöllä on paritalojen ympärillä omaa tonttia huikeat 3 hehtaaria ns. suojavyöhykkeenä. Eli luonnonrauhaa yhdistettynä pääkaupunkiseudun läheisyyteen.

Tässä 95 m2 + 18 m2 (parvi) paritalohuoneistossa on tehty laajempi remontti v. 2016. Asunnon pinnat uusittiin, kuin myös keittiö ja olohuone yhdistettiin isoksi avotilaksi. Samalla siis keittiö kokonaisuudessaan uusittiin. Asunnon parkettilattiat hiottiin ja lakattiin. Hieno tuli ! Parvelle on mahdollista sijoittaa perheen lapsille oma tilansa.

Asunto käsittää siis 4 h + keittiö + kph + 2 wc:tä + sauna + parvi. Keittiössä uudehkot astianpesukone, infrapunaliesi ja rosteriset kodinkoneet, viisimetrinen keittiötaso on tammea. Kph:ssä pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Tässä paritaloasunnossa on oma iso etu- ja takapiha parkkipaikkoineen. Taloyhtiön laajalla puistomaisella tontilla yhteistä oleskelualuetta 3 hehtaaria hiekkalaatikkoineen, laajoine nurmikkoalueineen ja grillikatoksineen.

Sinun tulevalla pihalla on oma kasvimaa, jossa saa kuokkia mielin määrin ja kasvattaa omat porkkanat, salaatit tai mitä muita kasviksia nyt haluaakaan : ) Lisäksi tämä oma piha rajautuu hienoon suppismetsään, joten luonto on täällä aina lähellä.

Koska asun itse pääosan ajasta toisessa kaupungissa - enkä taida muutamaan vuoteen päästä takaisin - vuokraan asuntoni siistille ja luotettavalle ihmiselle / perheelle, joka pitää ns. paikat järjestyksessä.

Plussat: varaava takka lämmitykseen, asunto siisti ja remontoitu, taloyhtiössä todella väljästi tilaa, kivat piha-alueet, luonto käsin kosketeltavissa ja valtava metsä vieressä. Hyvät liikenneyhteydet aivan lähellä (juna-asema Tolsassa 900 m päässä, bussipysäkki 200 m päässä), oma parkkipaikka. Ja ruokakauppaan kuin myös lasten päivähoitoon ja kouluun vain 900 metriä.

Vuokrapyyntö 1.350 euroa + vesi/polttopuut/sähkö. Vakuus 1 kk.

Sopiva vuokralainen saa muuttaa sisään vaikka heti !!

Jos haluat ripeästi liikkeelle, niin asuntoa pääset katsomaan itsenäisesti vaikka jo tänään. Laita viesti kiinnostuksestasi minulle: asunnot.kapanen # gmail.com tai soitat 040-5482 192/Ari Kapanen. Asunnonomistajana vuokraan.

Tulen itse näyttämään seuraavan kerran asuntoa: ASUNTONÄYTTÖ SU 2.10. klo 17.00-19.00, ja tervetuloa myös sinne !

KUVIA LÖYTYY TÄÄLTÄ: https://asunnot.oikotie.fi/omat-ilmoitukset/16990901


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.