Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 2 h + kk + kph + et = 36 m2, vapaa 11/2022-


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt 2 h + kk+ kph, Helsinki, 14. Lokakuuta 2022.:

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, Sörnäisten metroaseman lähistöllä 2. kerroksen hyväpohjainen ja tehokas kaksio hyvinhoidetussa talossa, Aleksis Kiven katu 10. Ikkunoista on viihtyisä näkymä Teollisuuskadulle päin!
2 h + kk + et + kph = 36 m2 (ei tarkastusmitattu). Lämminhenkinen uusittu puulattia yhdessä lautaparketin kanssa koristaa asuntoa. Pyykinpesukonetta ei tarvita, sillä talosta löytyyelle löytyy erittäin toimiva talopesula. Huoneisto on siisti ja se on remontoitu jokunen vuosi sitten.
Pohjaratkaisu on toimiva ja tehokas. Säilytystilaa on runsaasti. Asunto vapautuu marraskuussa 2022 sopimuksen mukaan, viimeistään 01.12.2022.
Talossa on saunaosasto, pyörävarasto, pyykinkuivaustilat, tuuletusparvekkeet ja vintti- sekä kellarikomerot. Helsingin kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on runsaasti tarjolla talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää kirjallinen Luottokunnan/NETSin tai omatieto.fi-sivuston laatimia selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat loistavat eri puolille kaupunkia (raitiovaunut, bussit, junat ja metro)! Tervetuloa tutustumaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.