Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

KIRKKONUMMI: Paritalo 4h oma piha, takka, luontoystävän unelma


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt kapanen, 28. Lokakuuta 2022.:

Heti vapaa paritalo isolla omalla pihalla ja hyvillä kulkuyhteyksillä

Haluaisitko viilentyvinä syysiltoina nauttia roihuavan takan lämmöstä ? Tästä talosta löytyy takka, vieläpä varaava sellainen. Ja löytyy puitakin poltettavaksi. Taloon pääset muuttamaan vaikka heti !

Taloa ympäröivä iso oma piha jatkuu metsänreunaan saakka, jossa edelleen retkeiltäväksi metsämaastoa useita kymmeniä kilometrejä. Sienimetsä suppilovahveroineen on askeleen päässä. Itse talo on korkean mäen päällä ja puiden ympäröimänä. Täältä löydät sen oman rauhan.

Asunto lämpiää siis varaavalla takalla (polttopuilla) sekä ilmalämpöpumpulla. Lämmityskustannuksissa säästät merkittävästi, kun käytät takan varaava -ominaisuutta. Toki lämmitys onnistuu myös pelkällä ilmalämpöpumpulla.

Tämä paritalo-kohde on poikkeuksellinen, sillä se sijaitsee juna-aseman lähellä ja muutenkin loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Samalla kuitenkin keskellä metsäistä aluetta. Taloyhtiöllä on paritalojen ympärillä omaa tonttia huikeat 3 hehtaaria ns. suojavyöhykkeenä. Eli luonnonrauhaa yhdistettynä pääkaupunkiseudun läheisyyteen.

Tässä 95 m2 + 18 m2 (parvi) paritalohuoneistossa on tehty laajempi remontti v. 2016. Asunnon pinnat uusittiin, kuin myös keittiö ja olohuone yhdistettiin isoksi avotilaksi. Asunnon ikkunat aukeavat metsään päin. Remontissa uusittiin keittiö kokonaisuudessaan. Asunnon parkettilattiat hiottiin ja lakattiin. Hieno tuli ! Parvelle on mahdollista sijoittaa perheen lapsille oma tilansa.

Asunto käsittää siis olohuone + takkahuone + avokeittiö + 2 mh + parvi (mh) + kph + 2 wc:tä + sauna. Keittiössä uudehkot astianpesukone, infrapunaliesi ja rosteriset kodinkoneet, viisimetrinen keittiötaso on tammea. Kph:ssä pyykinpesukone ja kuivausrumpu.

Omalle pihalle pääset keväällä istuttamaan kasvimaan, jossa saat kuokkia mielin määrin ja kasvattaa omat porkkanat, salaatit ja muut vihannekset.

Talon Plussat: ISO OMA PIHA, varaava takka ja ilmalämpöpumppu lämmitykseen, asunto siisti ja remontoitu, taloyhtiössä todella väljästi piha-aluetta/muuta tilaa, luonto käsin kosketeltavissa ja maan ääriin jatkuva metsä aivan vieressä.

Hyvät liikenneyhteydet aivan lähellä (juna-asema Tolsassa 900 m päässä, bussipysäkki 200 m päässä), oma parkkipaikka.
Ruokakauppaan kuin myös lasten päivähoitoon ja kouluun vain 900 metriä.
Kirkkonummen keskukseen ja kauppakeskuksiin 2 km, joista löytyy kaikki tarvittavat palvelut.

Vuokrapyyntö 1.250 euroa + vesi/sähkö. Vakuus 1 kk.

Asuntoa pääset katsomaan vaikka heti, laita minulle viestiä: 040-5482 192/Ari Kapanen.

Kuvia löydät täältä: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/kirkkonummi/17023606

Ja videon täältä: https://www.youtube.com/watch?v=sHkvm4YNH3M


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.