Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Tampere: 21m2 yksiö keskustassa 15.12. alkaen 460€/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Niko, 12. Joulukuuta 2022.:

Vuokraan alkaen 15.12. 21m2 yksiön Tampereen keskustasta hintaan 460e/kk (vuokra sidotaan elinkustannusindeksiin ja tarkistetaan vuosittain). Asunnossa on iso eteinen ja tilava kylpyhuone (pesukoneliitännällä) ja pienehkö huone jossa keittonurkkaus (jossa täysikokoinen hella ja juuri uusittu pieni jenkkikaappi). Asunto sijaitsee Juhannuskylässä miltei 100-vuotiaan puutalon kivijalassa (Aleksanterinkatu 11). Siinä on valkoiset, rapatut seinät, puupaneelikatto, lautalattia ja oma sisäänkäynti sisäpihalta. Asunnossa on sähkölämmitys, mutta lämminvesivaraaja ja patteri on varustettu ajastimilla joten mahdollista lämmittää pääosin yöllä kun sähkö on halpaa. Asuntoon on juuri asennettu hiljainen Mitsubishin ilmanvaihtolaite, joka pitää ilman raikkaana kesällä ja talvella.

Remontteja ei ole tiedossa, putket on tehty jo ja julkisivu- ja kattoremontti valmistunut juuri. Vesi sisältyy vuokraan mutta vedentasauslasku tulee joko vuokralaisen maksettavaksi tai palautetaan vuokralaiselle (riippuu onko vettä käytetty yli vai ali arvion).

Vuokralaiselta vaaditaan 2kk takuuvuokra (920€) vuokranantajan tilille ehtona vuokrasopimuksen voimaantulolle. Vuokralaisen luottotietojen on oltava kunnossa.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.