Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

VANTAA, Kartanonkoski. Vuokrataan 2 huonetta 3./10.2. alkaen viihtyisästä asunno


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Tomi, 09. Tammikuuta 2023.:

Moikka! (see in English at the end)

Vantaan Kartanonkoskella on nyt tarjolla vuokralle KAKSI HUONETTA viihtyisästä ja avarasta 81,5m2 4h+k+kph+wc+s+p-asunnosta. Osoite on Hagelstamintie 20, Vantaa. Pienempi huone vapautuu 3.2. ja suurempi huone+vaatehuone viimeistään 10.2.

Asunto on valoisa ja siisti, ja siitä löytyy mm. sauna, pesukone, astianpesukone, parkettilattia ja reilunkokoinen telkka. Parveke vehreälle sisäpihalle, jossa lasten leikkipaikka. Asunnossa on 3 makuuhuonetta ja mukavat kämppikset!

Miljöö on puistomainen ja talot hauskanvärisiä, pieniä puroja ja kaarisiltoja sorsineen päivineen. Rauhallista seutua ja luonto lähellä. Vieressä on Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo, lähellä lähikauppoja sekä liikkeitä Gigantista Bauhausiin. Loistava kiinalainen ravintola Ju Fu pitää mainita myös.

Kehä-3, Tuusulan valtatie ja lentokenttä lähellä. Hkin keskustaan ajaa omalla autolla 15-20min. Oven vierestä kulkee lentokenttäbussi 600, jolla pääsee keskustaan n. 30 minuutissa.

Pienemmän huoneen vuokra on 465 e/kk ja suuremman huoneen 515e/kk, mikä sisältää vesimaksun ja netin (lisäksi sähkö ja kotivakuutus jaetaan asukkaiden kesken). 1kk takuuvuokra.

Jos kiinnostus heräsi ja olet luotettava ja reilu tyyppi, ja luottotietosi ovat kunnossa, soita rohkeasti ja jutellaan lisää. Kämppikset ovat leppoisan rentoja, ja arvostathan sinäkin rauhallisempaa kotielämää.

Vapautuvat huoneet on kalustamattomia, ja kuvia asunnosta saa helposti pyytämällä :)

Lämpimästi tervetuloa!

Ystävällisin terveisin,

Tomi

puh. 050 353 9944 / tomi.valimaa (at) gmail.com

---
Hi there!

Now available for rent TWO ROOMS in a cosy apartment in Kartanonkoski, Vantaa.
Address: Hagelstamintie 20, Vantaa. The smaller room will be available on February 3rd and the larger one by February 10th.

The apartment (81m2, 3 bedrooms, living room, kitchen, sauna) is well equipped (laundry machine, dishwasher, etc.), in good condition and has a glazed balcony. Good public transportation connections, frequent airport buses (600) will take you to Helsinki city centre in ca. 30 minutes.

Rent for the smaller room is 465e/month and for the larger room 515e/month including internet and water fee. In addition, electricity and insurance fees are shared. Rent deposit is one month's rent.

The vacant rooms will be unfurnished. Photos happily available on request.

If you're interested and are an easygoing and reliable person with credit rating OK, please don't hesitate to contact me: tomi.valimaa (at) gmail.com / mobile 050 353 9944.

Welcome to live in a nice home with nice people!

Kind regards,
Tomi

puh. 050 353 9944 / tomi.valimaa (at) gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.