Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE – valoisa ja viihtyisä yksiö idyllisessä Kumpulassa


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sami Junnonen, 16. Huhtikuuta 2023.:

Sijainti: Tampere, Kumpula (Kumpulantie 11, FI-33610 Tampere)
Pinta-ala: 35 m2
Vuokra: 580 € / kk
Vakuus: 2 kk (1160 €)
Vesi: 16 € / kk / hlö. Vedenkulutus on taloyhtiössä mittariperusteinen, joten vuokralainen maksaa mahdollisen ylimenevän kulutuksen tasauslaskulla kerran vuodessa.
Sähkö: vuokralaisella oltava oma sähkösopimus
Alkaen: heti

Asunto on rauhallisella ja halutulla 1950-luvun omakotitaloalueella sijaitsevan, ainoan pienkierrostalon ylimmän kerroksen kulmahuoneisto. Ikkunoiden ilmansuuntina ovat etelä ja itä. Taloyhtiössä on tehty täydellinen LVIS-saneeraus vuonna 2015. Ikkunanpuitteet on vastikään uusittu. Asunto on siisti ja heti vapaa. Kylpyhuoneessa on pesukoneliitäntä ja sähkökäyttöinen lattialämmitys.

Aluksi vuoden mittainen määräaikainen sopimus, sen jälkeen mahdollisuus pitkäaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan vuokrasuhteeseen.

Tupakointi ei ole sallittu, mutta lemmikkieläimistä voidaan neuvotella. Vuokralaisella on oltava voimassa oleva laaja kotivakuutus. Myös vuokralaisen luottotietojen tulee olla moitteettomat.

Taloyhtiön muihin tiloihin kuuluvat sauna, pesutupa sekä asuntokohtaiset kellarivarastot. Lämmityspistokkeellista autopaikkaa voi tarvittaessa tiedustella taloyhtiöltä, myös rauhallisella kadulla on tilaa pysäköidä.

Loistavat ulkoilumaastot. Hyvät liikenneyhteydet, bussien 28 ja 90 pysäkki on 300 metrin etäisyydellä. Kaksi lähikauppaa, lähin suurempi palvelukeskittymä on Linnainmaan Koilliskeskus.

NÄYTTÖ: sunnuntai, 23.4.2023 klo 13:00-14:00, Kumpulantie 11 A 11, 33610 Tampere. Vastaan mielelläni tiedusteluihin.

Tule hyväksi vuokralaiseksi kodikkaaseen asuntoon!
Lisätietoja: https://asunnot.oikotie.fi/vuokra-asunnot/tampere/17242823

Ystävällisin terveisin,
Sami Junnonen
0405101927
info@samijunnonen.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.