Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki, Kallio - Yksiö kesä ja heinäkuuksi, sisältää kaikki kulut 800 e/kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Janne, 28. Huhtikuuta 2023.:

01.06 - 31.07.2023

800 e/kk, sisältää kaikki kulut

Vuokraan kauniin yksiöni Kalliossa Hakaniemen kupeessa kesä- ja heinäkuuksi. Vuokra-aika on 2 kuukautta, lyhempi vuokra-aika ei valitettavasti ole mahdollinen.

Asunnon koko on 20 neliömetriä. Asunto on täysin kalustettu ja varusteltu. Sijainti on mainio, useat raitio- ja bussilinjat sekä metro ovat käden ulottuvilla. Aivan lähellä on kolme ruokakauppaa, monia ravintoloita ja baareja sekä kirjasto. Yliopiston keskustakampukselle on lyhyt kävelymatka. Kesällä esimerkiksi Tokoinranta kutsuu pitämään puistopiknikejä. Asunto sopii hyvin myös etätyöskentelyyn.

Asunto on ihanteellinen yhdelle, mutta sopii tarvittaessa myös kahdelle. Sänky on 120 cm leveä.
Vuokra on kuukaudelta 800 euroa. Hinta sisältää kaikki kulut (vesi, sähkö, 5G-netti).
Takuu 200 euroa.

Annan mielelläni lisätietoja ja lähetän kuvia asunnosta. Asuntoa voi tulla katsomaan, ja voin näyttää asuntoa myös etäyhteydellä.

Sähköposti: siltasaarikallio@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.