Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TURKU, itäinen keskusta, iso yksiö 36 m²


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Kaisu, 04. Toukokuuta 2023.:

Vuokrattavana 1.6.2023 alkaen hyväkuntoinen yksiö Kerttulinmäeltä, rauhalliselta paikalta yliopiston ja Kupittaanpuiston välimaastosta.

Vuonna 1927 rakennetussa asunnossa on kaunis puulattia, isot valoa tulvivat ikkunat ja korkea katto. Erikoisuutena asunnossa on katonrajassa komeileva 120 cm leveä parvi, joka maksimoi lattiapinta-alan hyötykäytön. Keittokomeroon sijoitettu pyykinpesukone on vuokralaisen käytettävissä. Talossa on myös tilava pyöräkellari, pesutupa ja sauna.

Vuokra on 580 e/kk, vesimaksu 29 e/kk. Vuokravakuutena tulee toimittaa 2 kk:n vuokra. Vuokralainen solmii sähkösopimuksen itse. Vuokralaisella tulee olla kotivakuutus voimassa vuokrasuhteen ajan.

Etsin pitkäaikaista ja asunnosta hyvin huolehtivaa vuokralaista. Sisällä tupakoiminen ja lemmikkieläimien pitäminen huoneistossa on ehdottomasti kielletty. Ota pian yhteyttä kaisu.luotonen@gmail.com, niin sovitaan näytöstä!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.