Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

35m2 yksiö, Torkkelinmäki VÄLIAIKAINEN, 1.6.2023 Alkaen // 1-6kk


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Alexandra, 17. Toukokuuta 2023.:

Vuokraan reissun ajaksi tilavaa 35m2 yksiötäni Kallion Torkkelinmäeltä hintaan 830€/kk (sis. sähkö + vesi).

Kauniin Jugend-talon toisessa kerroksessa sijaitsevasta siististä ja kodikkaasta asunnosta löytyy mm. astianpesukone, queen size sänky, erillinen keittiö jossa hyvin tilaa kokata, iso työpöytä sekä nätti sohva joka avautuu tarvittaessa pieneksi parisängyksi.

Taloyhtiössä on ilmainen pesutupa. Rauhallisella sisäpihalla voi säilyttää pyörää ulkona tai varastossa. Hyvät kulkuyhteydet ympäri kaupunkia niin metrolla, bussilla kuin ratikalla. Kallion vilkkaudesta huolimatta tämä lokaatio ja taloyhtiö on erittäin rauhallinen!

Asunto on vapaa 1.6.2023 alkaen. Minimivuokra-aika on 1kk. Mikäli sinulla on tarve pidemmälle majoitukselle esim. putkiremontin jne. takia, on vuokra-aika neuvoteltavissa.

--> Asunto ei sovellu tähän osoitteeseen asumisentukia hakeville tai pienille lapsiperheille. Asunnossa ei saa tupakoida tai järjestää juhlia. Lemmikeistä voidaan sopia tilanteen mukaan.

OTA YHTEYTTÄ TEKSIVIESTILLÄ, JOSSA KERROT ITSESTÄSI JA TILANTEESTASI, NUMEROON 0402186881

Lähetän kuvia tai sovin näytön yhteydenottosi jälkeen!


-Alexandra


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.