Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Pohjois-Haaga huoneen alivuokraus


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Heidi, 17. Toukokuuta 2023.:

Vuokrataan yksi huone 12m2, voidaan neuvotella myös lyhytaikaisesta tarpeesta. Asunnosta on lyhyt matka bussipysäkille, josta pääsee hyvin keskustaan. Poikittaisliikenteen bussi 550 menee ihan läheltä ja kauppa on toisella puolella tietä. Autolle saa halutessaan myös parkkipaikan.

Huoneessa on valmiina vaatekaappi ja tarvittaessa voidaan hommata sänky ym. Yhteisinä tiloina kylppäri, sauna, toinen vessa, olohuone, keittiö, parveke.

Asunnossa asustaa yksi aikuinen ja kaksi lasta, joten toivottovasti olet lapsiystävällinen. Lemmikkieläimet ovat tervetulleita.

Vuokra on 290e/kk ja sisältää veden ja sähkön. Kotivakuutus ja netti on hankittava itse.

S-posti: heidihelsinki872@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.