Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

HKI, Kallio, 2 h + kk + kph + et = 36 m2 VAPAA HETI!


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Maija, 02. Kesäkuuta 2023.:

Tarjolla Helsingissä, Kalliossa, Sörnäisten metroaseman lähistöllä, 2.krs:n juuri remontoitu, valoisa huoneisto, Aleksis Kiven katu 8, Helsinki. Vuokrapyyntö 700-800 EUR/kk + vesimaksu. Asunto vapautuu sop. muk. esimerkiksi touko-kesäkuussa!
2 h + kk + et + kph, pinta-ala on 36 m2 (ei tarkistusmitattu). Keittiöstä löytyy liesi, uuni ja jääkaappi-pakastinlokerolla. Pyykinpesukonetta ei tarvita, sillä talossa on erittäin toimiva talopesula. Huoneisto on siisti ja juuri remontoitu. HETI VAPAA ja 1.6.2023 muutto on jo mahdollinen. Talossa on myös putkiremontti jo tehty ja kylpyhuone uusittu!
Pohjaratkaisu on avara, tehokas ja käytännöllinen. Huoneistossa on olohuone ja makuuhuone, joten pohjaratkaisu sopii hyvin yhdelle, kahdelle tai myös kahdelle kaverukselle soluhuoneiksi. Säilytystilat ovat monipuoliset. Ikkunoista on viihtyisä näkymä pohjoiseen Dallapén puistoon!
Talossa on pyörävarasto, talopesula, pyykinkuivaustilat (ulko- ja sisätila), sauna, tuuletusparvekkeet, kaunis sisäpiha ja kaupungin asukaspysäköintiparkkipaikkoja on tarjolla runsaasti talon lähistöllä.
Vuokralaisella tulee olla maksuhäiriöttömät luottotiedot tai luottohäiriömerkinnöistä tulee esittää Luottokunnan/NETSin/www.omatieto.fi -sivuston antama kirjallinen selvitys.
Asunnon sijainti on erittäin keskeinen ja liikenneyhteydet ovat mitä parhaimmat (metro, raitiovaunut, bussit ja junat)! Yhteydenotot: maija.pukila@outlook.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.