Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

TAMPERE, huone kimppakämpästä Finlaysonilla, 383,42, 1.7. tai 1.8. lähtien


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Syksy V., 02. Kesäkuuta 2023.:

Hei!

Meillä olisi kauniilla Finlaysonin alueella vapautumassa huone neljän aikuisen ihmisen kimppakämpästä. Huone on n. 10 neliötä, ja sen lisäksi iso keittiö, olohuone, lasitettu parveke, kylpyhuone saunalla ja eteisessä vielä pieni WC. Huoneen vuokra on 383,42 e, ja takuuvuokra on yhden kuun vuokra. Muina kuluina sitten sähkö ja internet-yhteys, vesi sisältyy vuokraan. Taloyhtiössä on mahdollista vuokrata autopaikka. Asunnosta löytyy tiskikone sekä pyykinpesukone, ja toisesta rapusta vielä taloyhtiön useamman koneen pesutupa kuivausrumpuineen.

Lähellä on iso k-market, lidl ja sale. Kuntosalikin löytyy parin minuutin kävelymatkan päästä, sekä ihana mältin avantouintipaikka, Näsipuisto ja hyvät kulkuyhteydet eri suuntiin.

Meillä asuu Syksy (mie), Markus ja Helmiina. Ollaan rauhallisia ja mukavia tyyppejä, eikä asunto ole bilekämppä taikka ”hippikommuuni”. Kunnioitetaan toisiamme, jaetaan välillä yhteisiä hetkiä, ja siivoamme kotia yhdessä. Haluttais saada joku pitkäaikanen kämppis, jonka kanssa jakaa arkea. :)

Luottotiedot oltava kunnossa, eikä valitettavasti kelan lupaus vakuudesta kelpaa takuuvuokraksi.
Kämppä on vapaana 1.7. alkaen, ja olis huippua jos saatais siihen heinäkuulle jo joku!

Laita ihmeessä viestiä miulle, jos tuntuu sopivalta kämpältä siulle! Lisää tietoa saa myös viestitse.

- Syksy, Markus ja Helmiina


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.