Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Söpö pikkuasunto pääkaupungin ytimessä vapautuu 1. heinäkuuta/ lisätiedot


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt PEP, 19. Kesäkuuta 2023.:

Kampissa on vapautumassa hyvin varusteltu kiva pikkuasunto 1. heinäkuuta opiskelijalle tai työssäkäyvälle, siistille ja luotettavalle. Hyväpohjainen 1 h + kph + keittiösyvennyksestä koostuva asunto vuokrataan toistaiseksi tupakoimattomalle ja eläimettömälle.
Kauniisti kalustettu asunto on rauhallinen ja hyväkuntoinen 4 krs., ei hissiä. Asunnossa on vedenkeitin, mikro, astiat, liinavaatteet, pölynimuri ja pesukone.
Kaikki palvelut ja julkiset liikennevälineet ovat kulman takana. Meri ja monet puistot ovat vain parin minuutin kävelyn päässä. Ympäristössä on myös useampi kuntosali ja uimahalli sekä ihanat kaupat ja ravintolat.
Vuokra 725€ + 25€ vesimaksu, Kalustus ja sähkön vastuullinen normaalikäyttö sisältyy hintaan. Vuokravakuus 2kk:n vuokra.
Nyt nopeat syö hitaat. Asunto vuokrataan ensimmäiselle sopivalle. Sovi siis pian näyttö. Ei joukkonäyttöjä.
Kuvia saa sähköpostilla ja annan mielelläni myös muita lisätietoja tarvittaessa.


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.