Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Pitäjänmäki siisti 1 h + kk + kph + parveke


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Sanna K, 27. Elokuuta 2023.:

Vuokrataan siisti 1 h + kk + kph + parveke rauhalliselta asuinalueelta.

Asunnossa:
- Oma parveke, josta näkymät metsään, mikä tuo rauhallisuutta asumiseen. Ensimmäinen kerros, mutta ei maatasossa.
- Huoneen ja eteisen lattiat on valkotammiparkettia (laitettu 2017) ja eteisessä samassa remontissa uusitut kaapistot.
- Kaakeloitu wc/pesuhuone, jossa pesukoneliitäntä
- Keittiössä kaapistot, liesi, jääkaappi/pakastin, mikro, pesukoneliitäntä
-Olohuoneessa on 160 cm puurunkoinen sänky, joka on mahdollista jättää vuokralaisen käyttöön veloituksetta

- Kellarissa asuntokohtainen komero

Taloyhtiössä:
- Pesutupa, jossa iso pesukone, kuivausrumpu, kaksi kuivaushuonetta. Pesukoneen käyttö 3e/kone, kuivausrummun ja kuivaushuoneiden käyttö maksutonta.
- Uima-allas ja sauna. Uima-altaassa on joka päivä maksuton vapaa uintivuoro ja kerran viikossa lenkkisauna. Oma saunavuoro mahdollista varata:

Sauna 4 krt/kk, uima-allas, 2krt/kk (19e/ kk),
Sauna 2 krt/kk, uima-allas, 2krt/kk (11e/ kk)
Sauna 2 krt/kk, ei uima-allasta (8e/ kk)

Taloyhtiössä on meneillään linjasaneeraus, mutta se tehty tämän asunnon ja tämän B-rapun osalta. Koko asunto-osakeyhtiön remontti on valmis 3.12.2023, jonka jälkeen sauna-osasto on jälleen asukkaiden käytössä.

Lisäksi mahdollisuus autopaikkaan: autopaikkavuokra kylmä: 12e/kk, autopaikkavuokra lämmin: 19e/ kk. Kadun varressa on myös maksutonta parkkitilaa runsaasti.

Asunnosta on hyvät kulkuyhteydet, sillä Pitäjänmäen asemalle vain 10 minuutin kävelymatka (750 metriä), josta nopeat yhteydet Helsinkin keskustaan, sekä Espooseen. Bussipysäkille matkaa 500 metriä, samoin kuin lähimpään kauppaan (K-market) 500 metriä.

Heti asunnon vieressä hyvät ulkoilu- ja lenkkeilymahdollisuudet.

Vuokra 745 / kk sisältäen perusnopeuksisen laajakaistan. Vesi 23 e/kk/hlö ja sähkö kulutuksen mukaan, vuokralainen tekee oman sähkösopimuksen.

Vuokravakuus on 2kk vuokra. Vuokralainen ottaa kotivakuutuksen vastuuvakuutuksella ja luottotiedot oltava kunnossa. Ei lemmikkieläimiä tai tupakointia.

Asuntoon pääsee muuttamaan heti. Vuokrasopimus on voimassa toistaiseksi ja sopimuksen ensimmäinen mahdollinen päättymispäivä on vuoden kuluttua.

Lähetä viesti sannakaroliinak@gmail.com ja kerro itsestäsi ja vuokrauksen tarpeestasi, niin sovitaan näyttö. Tervetuloa tutustumaan!


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.