Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku Helsinki Vuokra-asunnot Turku
Vuokraasunnot Turku pääsivu Vuokra asunnot Turku Yksiöt Vuokra-asunnot Turku Kaksiot Vuokra-asunnot Turku Kolmiot Vuokra-asunnot Turku Muut vuokra-asunnot Turku Asunnon hakijat vuokra-asunnot Turku Vuokranantajat vuokra asunnot turku Palaute

Helsinki Malmi 1h+bk 35m2 + 2m2 varasto 820e/kk 1.10 alkaen


Vuokra-asunnot ilmoituksen on jättänyt Jussi Pasonen, 05. Syyskuuta 2023.:

Vuokralle tarjotaan asunto osoitteessa Malmin Raitti 19 alkaen 1.10.2023. Huoneisto on pienkerrostalon 3/3 kerroksen kulmahuoneisto 1982 rakennetussa punatiilikerrostalossa. Asunnossa on rauhallista asua eivätkä naapurit häiritse. Eteisessä tilavat kaapistot. Lisäksi rappukäytävässä on n. 2m2 lämmin varasto huoneiston vieressä.

Asunnossa on jääkaappi/pakastin, astianpesukone ja uusi keraaminen liesi sekä mikroaaltouuni. Asunnon todella iso huoneiston levyinen lasitettu parveke on juuri peruskorjattu As oy:n toimesta, josta on kiva näkymä sisäpihalle. Huoneiston parkettilattia on juuri hiottu ja lakattu. Kylpyhuone on siisti ja Led-valaistus on säädettävissä. Kylpyhuoneeseen mahtuu tarvittaessa pesukone. Talon alakerrassa on pesutupa.

Malmin juna- ja bussiasemalle sekä Nova kauppakeskukseen on matkaa n. 600m. Kulkuyhteydet ovat erinomaiset ja Prisma ja City-market yms. muut kaupat lähellä kauppakeskuksessa.

Vuokra 820e per kk sisältäen 1 x vesimaksu. Vuokravakuus 1600e.

Jussi Pasonen
Puh.050 306 2899
pasonen2010@gmail.com


[ Takaisin päävalikkoon]

Paras kiinteistönvälitys/kiinteistönvälittäjä Turku - Tampere - Helsinki
WWW.ASUNTOHELPPI.FI

**** Vuokranantaja, säästä aikaa ja rahaa! Vuokranantajien välityspalkkiot nyt vain 0,98 kertaa kuukauden vuokra! Lisäksi Tarjoamme nyt ensimmäisen vuoden kirjallisen vuokratakuun vuokranantajille. ****

Lisää ilmoituksesi ilmaiseksi myös uudelle suositulle WWW.KOTI24.FI asuntosivustolle.