Tapaa välittäjämme


HYVÄ ASUNNONMYYJÄ! Saat kaikki Asuntohelpin edut, kun myyt asuntosi kauttamme!

  1. Pyydä maksuton arviokäynti p.040 1937 888, yli 30 vuoden kokemuksella tiedämme miten sinä saat parhaan hinnan asunnostasi.
  2. Huippuedullinen välityspalkkio, Yksiöiden välityspalkkio vain  2,6%  ja kaksioiden ja 3-5H+K/KK asuntojen 2,6 % !
  3. Ei kuluja ellei kauppaa.

Välityspalkkio sisältää kohteen kuvauksen, markkinoinnin, tarvittavien asiakirjojen hankinnan ja koko myyntiprosessin hoitamisen alusta loppuun.

Turun kiinteistönvälitys Asuntohelppi LKV

PARHAAT EDUT

ASUNTOHELPPI LKV VUOKRAA JA MYY ASUNNOT MARKKINAJOHTAJAN AMMATTITAIDOLLA TURUSSA

Asuntohelppi LKV on suosituin asuntovuokratoimisto ja Turun alueella. Tarjoamme myös edullista asunnonmyyntipalvelua. Kova kysyntä ja jatkuva tarve 1-5 H+K/KK asunnoista. Välityspalkkio on yksiöistä ja 2-5h+k asunnosta 0,98 kertaa kuukauden vuokra. NYT ASUNTOHELPPI myöntää kirjallisen VUOKRANMAKSUTAKUUN (Asuntohelppi takaa asunnon vuokrat ensimmäisen 12 kuukauden ajalta, jolloin vuokranantaja saa normaalin vuokravakuuden ja lisäksi kirjallisen takauksen koko ensimmäisen vuoden vuokranmaksusta).LISÄKSI SAAT VUOKRALAISEN PYSYVYYSTAKUUN . Jos vuokralainen syysta tai toisesta irtisanoo vuokrasopimuksen alle 1.vuoden, niin ASUNTOHELPPI hankkii uuden vuokralaisen kuluitta vuokrantajalle. ILMOITA ASUNTOSI VUOKRALLE,SOITA 040-537 5210

 

MYYMME ASUNTOSI NOPEASTI PARHAASEEN HINTAAN!

ASUNTOHELPPI LKV TARJOAA TURUN EDULLISIMMAN MYYNTIVÄLITYKSEN!

Yksiöiden välityspalkkio vain 2,6 % asunnon velattomasta myyntihinnasta ja samoin kaksioiden välityspalkkio vain 2,6% !

Yhteistyökumppanit


Katso
100