Vuokra-asuntoja
Pääsivu Yksiöt Kaksiot Kolmiot Muut Asunnon hakijat Vuokranantajat vuokra-asunnot Turku Palaute

Käyntiosoite:
Aninkaistenkatu 10
20100 TURKU

Puhelintiedustelut:
040-537 5210 (ma-su 9-20)
040 505 1634

asuntohelppi@gmail.com

Vuokraasuntoja Turku

Vuokraasunto Turku

Vuokra asunnot Turku

Ohjeet

 • Asunnonhakijalle

 • Vuokranantajalle

 • Myyjälle

 • Ostajalle

 • Ohjeet myyjälle

  1. Voinko myydä omistamani asunnon, vaikka siinä on vuokralainen tällä hetkellä?
  Kyllä. Vuokralaiselle on kuitenkin hyvä ilmoittaa, että asunto on välitettävänä. Asuntohelppi ilmoittaa puolestasi vuokralaiselle myynnin käynnistymisestä.

  2. Mikä on Asuntohelpin myyntivälityspalkkio asunto-osakkeen myynnistä?
  Asuntohelpin myyntivälityspalkkio on aidosti edullinen esim. yksiöt vain 2,6% sis.alv24% sekä huipputarjous KAKSIOT ja 3-5H+K vain 2,9% kauppahinnasta, sisältää myös asiakirjakulut, sisältää aina halutessasi myös myyntikalustuksen Asuntohelpin kalusteilla/virtuaalisisustuksen.

  3. Miten AsuntoHelppi pystyy välittämään asuntoja pienemmällä välityspalkkiolla.
  Useimmat asunnonmyyjät ilmoittavat asuntonsa myyntiin AsuntoHelpin verkkosivun kautta, näin välittäjiemme ei tarvitse käyttää kaikkea aikaansa uusien asuntojen etsimiseen vaan he voivat keskittyä tehokkaasti asiakaspalveluun ja asuntosi myymiseen. Verkkoasioinnin tehokkuus ja suosio säästävät huomattavasti Asuntohelpin toimisto-, asunnonhankinta- ja muita kuluja ja samalla mahdollistaa edullisen välityspalkkion Sinulle asunnonmyyjänä. Helpin mielestä hyvään palveluun kuuluu myös edulliset välityspalkkiohinnat.

  4. Mitä Asuntohelpin myyntipalveluun kuuluu?
  Asuntohelpin täyden palvelun asunnonmyyntiin kuuluu mm. ilmainen arviointi asunnosta, kohteen tehokas markkinoiminen mm. internetissä ja sanomalehdissä sekä asunnon näytöt ja kaikki tarvittavat paperityöt ammattitaidolla alusta kaupan loppuun asti. Hoidamme kaiken puolestasi, Sinulle jää vain tarjouksen hyväksyminen.

  5. Miten markkinoitte kohteita?
  Asuntohelppi mainostaa kohteitaan sanomalehdessä ja internetissä, esim. Oikotie.fi, Etuovi.fi ja uusi koti24.fi. Lisäksi Asuntohelpin omilla suosituilla nettisivuilla käy päivittäin tuhansia asunnonetsijöitä.

  6. Mitä vaivaa minulle aiheutuu asuntoni myymisestä?
  Asuntohelppi hoitaa kaiken puolestasi, Sinun tarvitsee vain hyväksyä ostajan tekemä tarjous. Asuntohelpin välityksellä saat asuntosi myytyä nopeasti, luotettavasti ja asiantuntemuksella.

  7.Mitä vahvuuksia Asuntohelpillä on myydä asuntoni!
  Olemme myyneet asuntoja jo vuodesta 1990 alkaen. Myymme Sinunkin asuntosi luotettavasti ja nopeasti. Onnistuneen asuntokaupan takaa VAHVA asuntomarkkinoiden tuntemus, ammattitaitoon perustuva hinta-arvio, tehokas markkinointi - ja Asuntohelpin kiinteistönvälittäjät. Onnistuneelle asuntokaupalle PARAS TAKUU on hyvä kiinteistönvälittäjä. Asuntojen myynti vaatii vakaata tietoa ja kokemusta, sekä paikallisen asuntomarkkinoiden ja asuntojen myyntihintojen tuntemusta. Oikein arvioitu asunnon myyntihinta asunnostasi nopeuttaa kauppoja ja laadukas markkinointi säästät Sinun aikaa ja rahaa, ja asunnonmyynti johtaa Sinulle parhaaseen kauppaan. Asuntohelppi Lkv myy asuntosi markkinoiden parhaaseen hintaan!


  Pyydä ILMAINEN arvio ja Turun Paras välitystarjous asunnollesi tästä sitoumuksetta:
  Asunnon kokoonpano:Yksiö Kaksio Kolmio Neliö Muu

  Tyyppi

  Koko:m2
  Osoite:
  Postinumero ja postitoimipaikka:
  Oma myyntihinta-arvio eur:
  Yhteystiedot
  Nimi:
  Sähköpostiosoite:
  Puhelin:
  Lisätietoja asunnosta:

  Haluan...