Vuokra-asuntoja  

HELSINKI
p.040-1756 444

asuntohelppi.hki@gmail.com

Asunnonhakulomake

Asuntohelppi on yksi suosituimpia asuntovuokratoimistoja vuokranantajien ja asunnonhakijoiden keskuudessa. Tällä lomakkeella voit hakea tiettyä vuokra-asuntoa tai jättää hakulomakkeesi Asuntohelppiin, sekä olla mukana vuokra-asuntovahdissa.

Jos haet jotain tiettyä asuntokohdetta listoiltamme, niin soita aina myös puhelimitse tietosi Asuntohelppiin. TIEDUSTELUT hakutuloksista saat parhaiten PUHELIMITSE 040-1756 444 tai sähköpostitse. Asuntohelpin vuokra-asuntovahti vastaa automaattisesti kaikkiin lomakkeilla lähetettyihin hakemuksiin, ja lähettää Sinulle sähköpostitse tiedot uusista asunnoista.
ASUNTOHELPIN PANKKIYHTEYSTIEDOT VARAUSMAKSUN / KÄSIRAHAN MAKSUA VARTEN. Tilinumero 159035-363245 NORDEA, Saaja: ASUNTOHELPPI, Viesti: Oma nimi, puh.numero ja mahdollinen kohteen katuosoite.

Haettava asunto/Hakutoiveet
Huoneisto: Kerrostalo Puutalo Solu Rivitalo Paritalo Omakotitalo
Huoneistotyyppi:Yksiö Kaksio Kolmio Neliö Muu
Pinta-ala toivomus: m2
Toivottu sijainti ja/tai haettava asunto (jos tiedossa) sekä esittelypyynnöt seuraaviin kohteisiin (jos tiedossa):
Toivomuksia haettavasta asunnosta:
Toivottu alkamisajankohta:
Asunnonhaku toimeksianto: Kyllä, välitystoimisto voi etsiä ja esittää minulle sopivia vuokra-asuntoja. Välityspalkkion maksan vain jos sopiva asunto löytyy ja vuokrasopimus tehdään. Palkkio 1h+k 285 euroa, 2-4h+k 336 euroa sis. alv 22%.
Kyllä, teen toimeksiannon ja lisäksi haluan että minulle tarjotaan myös muita toimistossa vapaina olevia asuntoja. Tällöin saan tiedot asunnoista joissa ei ole vuokralaiselta välityspalkkiota sekä myös sellaisista asunnoista jotka vastaavat hakuani ja joissa on välityspalkkio toimeksiannon mukaan.
Ei, rajoitan hakuni vain niihin asuntoihin joissa ei ole välityspalkkiota asunnonhakijalta.
Hakija/Hakijoiden yhteystiedot
Nimi/Nimet:
Opiskelupaikka:
Työpaikka & Tehtävä yrityksessä:
Puhelin työhön/kotiin:
GSM-Puhelin:
Ilmoita sähköpostiosoitteesi niin vahtipalvelu lähettää Sinulle tietoa uusista asunnoista sähköpostitse.
Sähköpostiosoite:
Yhteysosoite: